Over ons

E-bike-tuning.nl is een onderdeel van E-bike Makers. E-bike Makers is een jonge onderneming die vanaf 2015 is gevestigd in Arnhem en zich voornamelijk bezighoudt met het bouwen van E-bikes op basis van “gewone” fietsen, Babboe bakfietsen, tandems en driewielers voor volwassenen. Kijk eens op vanfietsnaar-e-bike naar onze mogelijkheden.

Door onze uitgebreide ervaring met het op maat afstellen van de software (in Nederland ontwikkeld) in de door ons gebruikte electronica voor de trapondersteuning, krijgen wij regelmatig de vraag naar mogelijkheden om fabrieks E-bikes ” sneller dan de voorgeschreven 25 km/h te laten lopen”. Om deze vraag in te vullen zijn wij gestart met E-bike-tuning.nl.

Wij hebben een nauwe samenwerking  met een aantal Duitse partners die veel ervaring en kennis hebben van E-bike tuning.  Ondertussen hebben we een uitgebreid assortiment Duitse kwaliteitsmodules en zelfs een serie modules die we zelf (op maat) programmeren. Allen voorzien van een duidelijke montagehandleiding. We hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot de nr. 3 in Europa op het gebied van E-bike tuning.

Continue werken we aan de ontwikkeling van nieuwe modules en verbetering van bestaande modules. Hou onze website in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Vindt u het moeilijk om de montage zelf te doen of heeft u niet de benodigde gereedschappen dan kunnen wij u hier vanzelfsprekend mee helpen in onze vestiging  in Arnhem (Nieuwstad 40) of Roermond (Hamstraat 17)

Op de pagina Overzicht tuning tools vindt u het actuele overzicht  van op dit moment beschikbare tools en voor welke E-bike motoren.