12 oktober 2019

Nieuw! BikeTrax GPS trackers voor Bosch

Waarom een BikeTrax GPS-tracker voor Bosch gebruiken?

De GPS Tracker Bosch van BikeTrax is de beste GPS-diefstalbeveiliging die beschikbaar is voor alle e-bike eigenaren. De GPS Tracker wordt onzichtbaar in de motorbehuizing geïnstalleerd. Vanwege de minimale installatie afmetingen past de GPS Tracker Bosch in alle standaard Bosch e-bike-motor modellen.

Je kunt real time in de Powunity App de locatie van jouw e-bike zien. De afgelegde routes, inclusief registratie van afstand, gemiddelde en maximale snelheid, worden dagelijks geregistreerd in het routedagboek en opgeslagen in de App. De export vindt plaats als een gpx-bestand. U kunt uw gebruikersprofiel op diverse apparaten gebruiken. Zo kunnen ook familie en vrienden zien waar u onderweg bent of een diefstalalarm ontvangen.

Prijs: € 199,-

Installatie van de GPS Tracker Bosch

Normaal gesproken is de GPS Tracker verbonden met de batterij van uw e-bike om de stroomvoorziening te garanderen. Wanneer u de batterij van de e-bike uitschakelt of verwijdert, blijft de extra batterij van GPS Tracker de nodige energie leveren voor monitoring.

De maximale looptijd is 14 uur voor actieve GPS-tracking en maximaal 3 weken voor stand-by modus. De hulpbatterij wordt onmiddellijk opgeladen na het inschakelen van uw e-bike. Het duurt ongeveer 1,5 uur om op te laden van 0 tot 100%.

Uiteraard kunnen wij de installatie van de BikeTrax voor je verzorgen. De inbouwkosten bedragen € 32,50

* inclusief Zwitserland, Liechtenstein, IJsland en Noorwegen

Data abonnement gedurende het 1e jaar gratis

De kosten voor het data abonnement zijn gedurende het 1e jaar gratis en geldt voor alle EU landen.

De GPS Tracker is geïntegreerd met de geïntegreerde simkaart in het EU-brede datanetwerk. Dit betekent dat u de locatiecoördinaten van uw e-bike op elk moment in de EU kunt bekijken *. In geval van diefstal of ongeoorloofd gebruik wordt het GPS-systeem geactiveerd en wordt onmiddellijk een alarm naar uw smartphone gestuurd. In welk EU-land u zich ook bevindt.

De overdracht van GPS-gegevens wordt gerealiseerd via GPRS en GSM. Voor het eerste jaar neemt BikeTrax de kosten voor gegevensoverdracht over. Aan het einde van het eerste gratis jaar bedragen de kosten voor gegevensoverdracht € 3,95 per maand. Er is geen contract.

Bovendien kan het gegevensgebruik ook maandelijks worden geactiveerd met behulp van de gratis smartphone-app. Als u de GPS Tracker Bosch alleen tijdens de zomermaanden wilt gebruiken, kunt u dat eenvoudig doen door met uw vinger te vegen.

Klik hier om te bestellen.