Bad Ass Box 4.0

Omdat het simpel werkt!

Deze Tuning box is in 5 min. aan de middenmotor E-bike aangebracht en verschuift de snelheidsbegrenzing naar 50 km/h. Deze Box is niet toegelaten op de openbare weg, daarom is de Box ook weer snel te demonteren. De Box is zo groot als een lucifer doosje en kan gemakkelijk opgeborgen worden. Jouw E-bike is dan weer in de originele toestand.

De Bad Ass Box laat zich gemakkelijk monteren zonder technische kennis.

 

Deze tuning box werkt geniaal en simpel: vanaf ca. 16 km/u wordt de snelheidsweergave gehalveerd door de Box. Hierdoor wordt de begrenzing naar 50 km/u verschoven. De Bad Ass Box werkt op een batterij met low-power techniek en heeft hiermee een werkingsduur van ca. 5000 km. Het gaat hier om een kwaliteitsprodukt “Made in Germany” geproduceerd door Bad Ass eBikes Gmbh.

e-tuning-box

Er is een Bad Ass Box 4.0 die geschikt is voor  Yamaha, Bosch, Brose , ImpulseShimano Steps, de Shimano Steps met Di2 schakeling en de Panasonic 36V motoren.

Voor de motoren van Bosch, Brose, Impulse kan ook  de Speedclip  worden gebruikt .

Bij sommige E-bikes past de Bad Ass Box niet tussen de sensor en het achterwiel. Hiervoor zijn adapters beschikbaar om de snelheidssensor naar onder te verplaatsen. Neem contact met ons op mocht dit het geval zijn.

adapter-bab-install

Hier kunt u de inbouwhandleiding van de Bad Ass Box downloaden: Bad Ass Box handleiding – DU

Hieronder een video hoe de Box gemonteerd wordt.